Inspiratie cursus

Posted on

Inspiratie cursus

Van idee naar actie!
Misschien heb je al tijden een idee in je hoofd en zoek je handvaten om er concreet mee aan de slag te gaan? Of heb je geen idee maar zoek je inspiratie? Dan is onze 3 delige cursus Van idee naar Actie, net iets voor jou. 
Het (her)ontdekken van je ambitie activeert,  geeft energie en richting aan je leven. Het stimuleert je om te blijven ontwikkelen. Dus wil jij bijvoorbeeld je eigen werk gaan uitgeven, vlogger worden, de liefde van je leven zoeken, je eigen bedrijf beginnen of de Himalaya beklimmen? Kom naar onze cursus dan gaan wij dit samen met jou in een actieplan gieten!
Weet je nog niet wat je wilt maar ben je wel op zoek naar wat anders in je leven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan samen met jou op zoek naar de verandering die je zoekt en bij je past.
Met een kleine groep van maximaal zes deelnemers en een NOBCO-coach gaan we in 3 dagdelen aan de slag.
1ste deel: Inspirerend idee; samen op ontdekkingstocht wat jou idee is. Het formuleren en concretiseren van je doel.
2de  deel: Ken je zelf om dat eruit te halen wat erin zit. Waar liggen je sterke punten en waar de valkuilen. Wat is je mindset, hoe zet je jezelf aan tot actie en hoe zet je teleurstelling/tegenslag weer om naar een nieuwe steppingstone.
3de deel: Leer mensen kennen; Netwerken een belangrijk onderdeel in het leven. Hoe ziet jou netwerk eruit waar liggen kansen en mogelijkheden. Welk netwerk heb je nodig in je actie plan die we dit deel gaan formuleren.
Met deze 3 cursusdagen is jouw idee of droom omgezet tot een concreet actie plan, weet je waar jouw kansen liggen en hoe je stap voor stap naar jouw doel kan toewerken. Heb jij zin om hiermee aan de slag te gaan? Geef je dan op!
Datums:
25 januari 2018
8 februari 2018
1 maart 2018
Tijd:             
13:30 – 16:30 uur
Locatie:                
Kampen, locatie is rolstoeltoegankelijk en geleidenhonden zijn welkom
Kosten:                
€ 75,00 incl. koffie & thee  (voor 3 dagdelen)
in 2 termijnen betalen € 90,00, per termijn € 45,00
Opgave:               workshop@blindeambitie.nl
Na opgave is annulering niet meer mogelijk.