Op het spoor van je verlangen

Posted on Updated on

Inspiratiedag – 21 september 2019 

Stichting Blinde Ambitie stelt zich als doel om mensen met een visuele beperking te helpen bij het vinden van hun ambitie. Voor de inspiratie dag van 2019 heeft de stichting Marian van der Werff, afgestudeerd en geregistreerd psychosociaal therapeut, van www.zienswijs.nl uitgenodigd om de ambitie in jou weer wakker te schudden. Zij weet uit eigen ervaring wat het leven met een beperking inhoudt en heeft veel ervaring in het geven van trainingen.

Het vinden van inspiratie en daardoor de motivatie om je ambities waar te maken kan door allerlei omstandigheden verstoord raken. Wat waren jouw dromen vroeger en wat zijn die nu? Durf jij nog te ambiëren? Wat inspireert jou om je dag te beginnen? Ben jij soms het spoor van je verlangen een beetje kwijt geraakt?

Deze geheel verzorgde dag (incl. koffie, thee en lunch) is een unieke mogelijkheid om je eigen ambitie terug te vinden door een inspirerende (her-)ontdekkingstocht die professioneel begeleid wordt. Vragen die aan bod komen zijn:
1. Wat waren je dromen en wensen in het verleden?
2. Wat zijn je dromen nu?
3. Welke beperkende overtuigingen vormen een barrière?
4. En hoe krijg je weer een nieuw perspectief?

Je gaat naar huis met handvatten die je weer zullen inspireren om je doelen te behalen waarbij een positieve insteek centraal zal staan en we elkaar mogen inspireren.

Wat jouw doel, verlangen of ambitie ook is, het geeft je energie en motivatie in het leven en vormt een belangrijke bron tot het scheppen van mogelijkheden. Als dit je wens is, geef je dan op doormiddel van een email naar: workshop@blindeambitie.nl

Blindengeleidehond en begeleiders zijn uiteraard welkom.

Wanneer: zaterdag 21 september 2019  van 11:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 10.30)

Waar: Sint Annaland Langeweg 20

Kosten bij opgave én betaling vóór 1 juni zijn € 25,- per persoon na 1 juni € 35,-.
Voor begeleiders geldt een korting van € 5,-.