Love is in the air!

Posted on

Vind je Mister of Miss Right

Zaterdag 10 september organiseert Blinde Ambitie een workshop met als thema ‘Love’. Start je zoektocht naar jouw Mister of Miss Right aan de hand van praktische tips en trics.

Wat zoek je in een partner en wat heb je een partner te bieden?

Wie past er bij jou en bij wie pas jij?

Welke kanalen zijn er om een partner te zoeken, hoe formuleer je een leuk en aansprekend profiel, wat is een goede en representatieve foto? En niet onbelangrijk: wat zijn de do’s en dont’s van de eerste date?

Uiterlijk en gespreksvaardigheid zijn de belangrijkste onderdelen bij een eerste kennismaking. Hoe zie je eruit, wat trek je aan? Aan de hand van een paar simpele handvaten kun je met de juiste outfit, make-up, haar en geur een verpletterende indruk maken.

Het voeren van een gezellig gesprek is ook een key element tijdens de eerste date. Je wil tenslotte de ander beter leren kennen en de ander wil ook graag weten wie jij bent. Welke vragen kun je bijvoorbeeld stellen om stiltes te voorkomen, wat vertel je wel of niet tijdens de eerste ontmoeting en wat is een goede balans tussen vertellen over jezelf en luisteren naar wat de ander te vertellen heeft.

En niet onbelangrijk hoe, wat en wanneer vertel je over je visuele beperking.

Kortom, een leuke en gezellige dag die je helpt bij jouw zoektocht naar de juiste persoon en liefde in je leven!

Opgave kan via workshop@blindeambitie.nl

Voor vragen kun je bellen met 038 33 120 19.

  • Datum: Zaterdag 10 september
  • Plaats: Zwolle
  • Tijd 10.00 – 16.30 uur
  • Kosten: € 35,00 (incl. koffie & thee en lunch)