12 sept. workshop ‚Netwerken doe je zo‘

Posted on Updated on

Jij, bent de sleutel voor een goed netwerk!

In samenwerking met Douglas Zwolle en andere ondernemers heeft Blinde Ambitie, afgelopen november, samen met Netwerkborrel Ander Zicht een workshop ‚Netwerken doe je zo‘ georganiseerd.  De workshop middag was een groot succes zowel de deelnemers als de ondernemers waren zeer enthousiast!

Blinde Ambitie  biedt daarom deze workshop aan met een uitgebreider programma. Een workshop waarbij we jouw netwerk onder de loep gaan nemen. Hoe je deze kunt uitbreiden. Maar niet alleen uitbreiden, maar ook onderhouden van je netwerk is een essentieel deel van netwerken. Want je sociale netwerk is belangrijk bij het behalen van jouw toekomstdoel, zeker als je een visuele beperking hebt. Je krijgt handvaten om aan de slag te gaan en jouw netwerk te laten werken voor jou!

Nadat we aan de slag zijn geweest met ons sociale netwerk pakken we kam, poederdoos en kledinghanger en krijgen we advies over ons uiterlijk. Want je uiterlijke presentatie vormt een belangrijk onderdeel bij het leggen van contacten en het behalen van successen in je leven. Maar ja, als je het zelf niet goed kunt zien en ook niet naar anderen kunt kijken wat zijn dan goede tips en trics om optimaal verzorgd de deur uit te gaan. Welke kleding pas bij jou qua vorm, kleur en stijl, wat kun je allemaal doen met je haar, hoe breng je goed make-up aan zonder als Pipo de Clown de deur uit te gaan. En voor de heren geldt: hoe kun je met jouw haar, baard en kleding bijdragen aan jouw succes. Deze workshop is dus niet alleen voor vrouwen!

Parfumerie Douglas  Zwolle laat  zien/voelen dat  je met de juiste make-up je met een aantal eenvoudige technieken een enorm verschil kunt maken. En het juiste kapsel en het uitproberen van verschillende haarproducten. Een kledingstyliste zal laten zien en voelen wat je kunt doen met  kleur, stijl en model van kleding en het kiezen van de juiste outfit in een winkel.

Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis en ontvang je een leuke goodiebag zodat je thuis nog een keer lekker voor de spiegel kunt gaan zitten en met je uiterlijk aan de slag kunt.  Ook zal er een fotograaf aanwezig zijn die een digitale foto zal maken die je krijgt toegestuurd. Zo kun je met deze foto je netwerkmedia voorzien van een leuke representatieve digitale foto.

Klik HIER om het programma door te nemen.

Geef je op via workshop@blindeambitie.nl, wil je meer informatie bel met Frederike Sleurink 038 33 120 19, of stuur een mail aan workshop@blindeambitie.nl.

  • Datum: zaterdag 12 september
  • Locatie: Douglas  Zwolle
  • Tijd: 9.30 – 17.30 uur
  • Kosten: € 35,- (incl. lunch, koffie & thee)
  • We willen deze dag voor iedereen toegankelijk houden, heb je niet de mogelijkheid om de eigen bijdrage te betalen, geef dit