Inspirerende Inspiratiedag Schijndel!

Posted on

7 maart hebben we onze vierde editie van de Inspiratiedag georganiseerd, dit maal in Schijndel in Noord-Brabant. Op de prachtige locatie van Stal Witte werden we hartelijk ontvangen en mochten we gebruik maken van de ruimtes die we nodig hebben vor de Inspiratiedag.

IMG_0358[1]Talent, passie en ambitie staat centraal deze dag en hier zijn we met een enthousiaste groep deelnemers mee aan de slag gegaan.   Het programma geeft inzicht in je eigen handelen en patronen en geven je handvaten mee om een concreet doel te leren formuleren en hier ook een actieplan aan te koppelen.

 

 

 

IMG_0383[1]In het ochtend programma is het onderzoeken van je ambitie en het prikkelen van je creativiteit in het omgaan en zoeken van oplossingen het thema.  Ons coahcingspaard Contessa speelt hierbij haar rol. De deelnemers krijgen een opdracht waarbij samenwerking maar ook je eigen creativiteit in het omgaan met een onbekende situatie duidelijk naar voren komt.

Na een gezellige lunch waarbij het onderling contact altijd goed is en ruimte geeft om elkaar beter te leren kennen is het tijd voor het formuleren van het doel. Dit is altijd een intensief onderdeel van de dag, waarna we na een korte thee/koffie pauze het doel gaan gieten in een concreet actieplan.

Een voorbeeld van een doel en actieplan is van deelnemer Paul. Hij heeft een ICT achtergrond en heeft zich in de loop van de jaren expert gemaakt op het gebied van Apple. Hij wil graag deze kennis overbrengen aan anderen met een visuele beperking.  Eigenlijk een heel concreet doel, maar in zijn actieplan kwam duidelijk naar voren om dit doel te gaan en kunnen bereiken is dat zijn netwerk op het gebied van onderwijs zich zal moeten uit breiden om zijn ambitie te kunnen waarmaken.

Houd de agenda in de gaten als jij ook een keer wil deelnemen aan een Inspiratiedag of andere workshop. Blinde Ambitie is ook te vinden op Facebook en Twitter.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende workshop per mail? Stuur ons een mail aan workshop@blindeambitie.nl.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.


*